• Performancë e besueshme
  • krijojnë vlera së bashku
  • Objektet Aiven
MIRË SE VINI NË FAQEN TONË

PSE AIVEN

Mënyra e vetme për të pasur sukses është të ndihmojmë klientët tanë të jenë të suksesshëm
  • E themeluar 30 vjet më parë në 1989, Aiven On është prodhuesi më i madh i kapëseve lidhëse në botë me proces plotësisht të automatizuar.
  • Aiven është një furnizues i ndërkombëtarizuar i artikujve shkrimi me Prodhim të plotë, Kërkim dhe Zhvillim, Blerje, QC dhe shërbim ndaj klientit.
  • Ne gjithashtu punojmë me partnerët e ekipit të projektimit në Kinë, Shtetet e Bashkuara, Gjermani, Japoni etj. për kreativitet më të lokalizuar
  • Ne bashkëpunojmë me partnerët tanë amerikanë, vazhdojmë të qëndrojmë në kufirin e trendit të tregut dhe gjithmonë prezantojmë qindra dizajne ose produkte të reja për klientët tanë çdo vit.

Rreth Nesh

E themeluar 30 vjet më parë në 1989, Aiven On është rritur në bazën më të madhe të prodhimit të kapëseve lidhëse në botë si njëprodhues ndërkombëtar i shkrimit dhe furnizimeve të zyrës me prodhim të plotë, kërkim dhe zhvillim dhe shërbim ndaj klientit.Ne jemi të njohur për besueshmërinë tonë mes klientëve tanë, shumë prej tyre kanë qenë klientët tanë për më shumë se 30 vjet.Produktet tonavariojnë nga kapëse lidhëse dhe kapëse të ndryshme të zyrës shtëpiake, ruajtje dhe organizues në desktop, kunja dhe kapëse, vizore, magnet, shënime ngjitëse,Karroca e palosshme e arkës, tabelat e fragmenteve, gjërat thelbësore për zyrën dhe biznesin, paketimin e dhuratave dhe grupin e kombinuar, faqeshënuesit, distinktivët e emrave, Seritë e zyrës së shëndetshme,Pajisjet periferike të telefonave inteligjentë dhe kompjuterëve etj.

  • Aiven On Stationery Co., Ltd.
  • Aiven On Stationery

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ose më shumë rreth produkteve dhe dizajnit tonë të ri më të fundit, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të shitjeve dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

MISIONI YNE

Duke ndihmuar klientët tanë të jenë të suksesshëm